Bonyhádi Gondozási Központ

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2011-05-27
 
Házi segítségnyújtás

 

Házi segítségnyújtás

keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében történik az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátás. A rugalmas szolgáltatás azáltal érvényesül, hogy gondozási szükséglettel nem rendelkező személy részére is biztosítható házi segítségnyújtás, ha az igénylő vállalja az intézményi térítési díj megfizetését.

A házi segítségnyújtás igénybevételét megelőzően történik az ellátást igénylő gondozási szükségletének vizsgálata, melynek során megállapításra kerül, hogy szociális segítés vagy személyi gondozás indokolt-e.

Szociális segítés keretében nyújtott szolgáltatások:

-        a lakókörnyezeti higiénia megtartásában való közreműködés,

-        a háztartási tevékenységben való közreműködés,

-        a veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében és a kialakult veszélyhelyzet elhárításában történő segítségnyújtás,

-        szükség esetén a bentlakásos szociális intézménybe történő beköltözés segítése.

Személyi gondozás keretében nyújtott szolgáltatások:

-        az ellátást igénybe vevővel a segítő kapcsolat kialakítása és fenntartása,

-        a gondozási és ápolási feladatok elvégzése,

-        háztartási segítségnyújtás,

-        szociális segítés.

A gondozónő az elvégzett gondozási tevékenységekről tevékenységnaplót vezet.

Az ellátást gondozói körzetek szerint végzik. A gondozói körzetek száma: 6

A szolgáltatás folyamatos, hétvégéken és ünnepnapokon is biztosított.

Nem részesíthető házi segítségnyújtásban a közveszélyes állapotú elmebeteg, valamint a közegészségügyi indokból elkülönítésre szoruló fertőző beteg mindaddig, amíg ez az állapot fennáll.

Házi segítségnyújtásért fizetendő térítési díj:

Személyi gondozás térítési díja: 650.- Ft/óra.

Szociális segítés térítési díja: 650.- Ft/óra.

 A házi gondozottak engedélyezett létszáma: 113 fő.

 

A Házi segítségnyújtás dolgozói létszáma: 13 fő gondozó és 1 fő kisegítő munkatárs.

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~