Bonyhádi Gondozási Központ

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2011-05-27
 
Házi segítségnyújtás

 

Házi segítségnyújtás

keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében történik az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátás. A rugalmas szolgáltatás azáltal érvényesül, hogy gondozási szükséglettel nem rendelkező személy részére is biztosítható házi segítségnyújtás, ha az igénylő vállalja az intézményi térítési díj megfizetését.

A házi segítségnyújtás igénybevételét megelőzően történik az ellátást igénylő gondozási szükségletének vizsgálata, melynek során megállapításra kerül, hogy szociális segítés vagy személyi gondozás indokolt-e.

Szociális segítés keretében nyújtott szolgáltatások:

-        a lakókörnyezeti higiénia megtartásában való közreműködés,

-        a háztartási tevékenységben való közreműködés,

-        a veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében és a kialakult veszélyhelyzet elhárításában történő segítségnyújtás,

-        szükség esetén a bentlakásos szociális intézménybe történő beköltözés segítése.

Személyi gondozás keretében nyújtott szolgáltatások:

-        az ellátást igénybe vevővel a segítő kapcsolat kialakítása és fenntartása,

-        a gondozási és ápolási feladatok elvégzése,

-        háztartási segítségnyújtás,

-        szociális segítés.

A gondozónő az elvégzett gondozási tevékenységekről tevékenységnaplót vezet.

Az ellátást gondozói körzetek szerint végzik. A gondozói körzetek száma: 6

A szolgáltatás folyamatos, hétvégéken és ünnepnapokon is biztosított.

Nem részesíthető házi segítségnyújtásban a közveszélyes állapotú elmebeteg, valamint a közegészségügyi indokból elkülönítésre szoruló fertőző beteg mindaddig, amíg ez az állapot fennáll.

Házi segítségnyújtásért fizetendő térítési díj:

Személyi gondozás térítési díja: 650.- Ft/óra.

Szociális segítés térítési díja: 650.- Ft/óra.

 A házi gondozottak engedélyezett létszáma: 113 fő.

 

A Házi segítségnyújtás dolgozói létszáma: 13 fő gondozó és 1 fő kisegítő munkatárs.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!